MONTER - grejni sistemi

 

О НАМА

"МОНТЕР ТЕРМ" д.о.о. је породична фирма која се бави израдом инсталација централног грејања као и других термотехничких система. Запошљава седам радника: шест мајстора - монтера, и једаног дипломираног машинског инжењера.

Иако је седиште фирме у Крупњу, највећи број послова је урађен на широј територији Западне Србије: од Шапца до Љубовије, а поготово у Лозници.

Поштовање правила струке,  уговорених термина, износа; стручност, брзина, педантност и прецизност су особине које су ову фирму издвојиле на поменутим тржиштима.

ИСТОРИЈАТ ФИРМЕ

Прве послове у струци мајстор Александар Манојловић је урадио још давних ’70-их. У то време актуелан је био систем парног грејања, по коме мајстор Ацо добија надимак "Парњак".Он, током деведесетих, оснива п.п. "МОНТЕР".

Након пререгистрације, послује с.з.р. "МОНТЕР" све до децембра 2009. Током година обим пословања се занчајно увећава.

Јануара 2010. основан је "МОНТЕР ТЕРМ" д.о.о. Овога пута, власник фирме је дипл. маш. инж. Ђорђе Манојловић, син Александра Манојловића.

УСЛУГЕ

Најчешћи вид услуга је набавка и уградња опреме за инсталације како мањих, тако и већих објеката.

Од  2012. године, „МОНТЕР ТЕРМ“ започиње и сервисерску делатност и то за грејне уређаје произвођача: ROBERT BOSCH, а касније су добијене лиценце за РАДИЈАТОР ИНЖЕЊЕРИНГ и за италијанске горионике на пелет LAMBORGHINI. У 2016. години се очекује потписивање уговора са фирмом АЛФА ПЛАМ д.о.о. из Врања.

"МОНТЕР ТЕРМ" д.о.о. вам увек препоручује систем и опрему код којих је однос цена/квалитет најбољи.

Ова фирма може да се похвали да је овладала свим актуелним технологијама у струци.